Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Tuote-esittelyt & ennakkoilmottautuminen myymäl...

Tuote-esittelyt & ennakkoilmottautuminen myymälöihin

Varaa tuote-esittely myymälästämme tai kutsu iloiset ja sanavalmiit esittelijät kotiisi!

Räätälöimme ryhmällesi sopivan tilaisuuden ja esiteltävät tuotteet. Asiantuntevat tuote-esittelijämme kertovat laadukkaista tuotteistamme kattavasti: käyttötarkoituksen, materiaalit, kuinka ne toimivat sekä muuta mielenkiintoista. Kysymyksiä saa tietenkin esittää sekä esittelyn aikana että sen jälkeen kahden kesken esittelijän kanssa. Esittelyn varaaja tai polttari-/synttärisankari saa yllätyslahjan! Esittelyn kesto on noin 1,5 tuntia. Tuote-esittelijöitä on esittelyissä osallistujien määrästä riippuen yksi tai kaksi.

 

Tuote-esittelyt myymälöissä alkaen 0€

Mikäli haluat esittelyn tapahtuvan myymälässä, saat tutustua vapaasti kaikkiin tuotteisiimme myyjän avustuksella. Myymälöissä järjestettävien tuote-esittelyiden hinta on 30€, mutta mikäli illan myynti ylittää 300€ emme veloita 30€:n perusmaksua! 

 

Kotimyyntitilaisuudet alkaen 20€

Kotimyynteihin valitsemme järjestäjän toiveiden mukaan myyntituotteita eri tuoteryhmistä. Tuotteisiin pääsee tutustumaan illan aikana ja niitä voi mahdollisuuksien mukaan myös sovittaa. Otamme mukaan myyntituotteita, joten pääsette heti tekemään ostokset ilman turhaa odottelua, kuten postitusta! Myyntituotteista meillä on mukana myös näytekappaleita sekä testereitä. Kotimyyntitilaisuuksien hinta on 20€ sekä 30€ perusmaksu, mutta mikäli illan myynti ylittää 300€ emme veloita 30€:n perusmaksua! 

 

Lisätietoja tuote-esittelyistä

Lisätietoja saat suoraan myymälöistämme, soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne!

Tuote-esittelyiden minimiosallistujamäärä 5 henkilöä. Mikäli toiveissa on järjestää esittely tätä pienemmälle ryhmälle, perimme 20€ suuruisen maksun.

 

Ennakkoilmottautuminen myymälöihin

Oletko liikeenteessä esimerkiksi kaveri- tai polttariporukan kanssa ja mielessä olisi piipahtaa myymälöihimme ostoksille? Nyt voitte ennakkoilmoittaa saapumisenne myymälään, jolloin varaamme osallistujille rahanarvoisen kupongin, jonka voi käyttää ostoksiin!

Voitte tutustua vapaasti valikoimiimme ja myyjä esittelee tuotteita, sekä auttaa niiden valitsemisessa. 

Ennakkoilmottaumisella vierailut tapahtuvat myymälöiden aukiolojen sisällä ja myymälä on tällöin avoin myös muille asiakkaille. Omien juomien nauttiminen ei ole sallittua myymälöissä. Myyjä palvelee muita asiakkaita tavalliseen tapaan vierailun aikana. Ennakkoilmottautumisella vierailu on maksutonta!

 

Tuote-esittelyn varaaminen & ennakkoilmottauminen myymälöihin

Varaaminen  tai ennakkoilmottautuminen onnistuu sähköpostitse tai puhelimitse:

  • Vantaan liikkeeseen tai lähiseudulle osoitteesta vantaa@punainenkuu.fi (09) 8733 990
  • Hämeenlinnan liikkeeseen tai lähiseudulle osoitteesta hlinna@punainenkuu.fi 040 686 2512

Tuote-esittelyn varaamisen yhteydessä on suositeltavaa kertoa onko ryhmässä pelkkiä naisia vai myös miehiä, kuinka monta osallistujaa on tulossa, missä ja milloin esittely pidetään ja halutaanko esittelyyn jokin tietty teema (esim. polttarit).