Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Tilaaminen meiltä

Tilaaminen meiltä

Meillä Punaisessa Kuussa jokainen tilaus hoidetaan alusta loppuun asiaan kuuluvalla hienotunteisuudella yksityisyyttäsi kunnioittaen.

 

Huomaamattomasti

Erotiikkaliikkeestä tehtyjä ostoksia ei usein haluta tuntemattomien tai varsinkaan tuttujen tietoisuuteen esimerkiksi postipakettia hakiessa. Tämän takia pakkaamme tilauksesi huomaamattomasti niin, ettei paketin päältä voi millään arvata sen sisältöä. Halutessasi voimme jättää lähettäjän nimen pois kokonaan. Lisää ostoskoriisi tämä tuote, niin pakettisi päällä ei näy jälkeäkään lähettäjästä!

 

Turvallisesti 

Yksityisyytesi säilyy verkkokaupastamme tilatessasi tilauksen alusta loppuun. Antamiasi yhteystietoja käytetään vain tilaustasi koskeviin asioihin (tuotearviopyyntö, mahdolliset ongelmat tilauksessa). Yhteydenotot tapahtuvat sähköpostitse. Asiakkaidemme salasanat tallennetaan aina salattuna, eikä pankki- ja luottokorttien tunnisteita tallenneta verkkokauppaan ollenkaan turvallisuutesi varmistamiseksi. Täällä tarkempi rekisteriseloste - tietosuojakäytäntö.

 

Palautusoikeus 

Tuotteillamme on 14 vuorokauden palautusoikeus ilman erillistä syytä.

Palautusoikeus koskee ainoastaan käyttämättömiä, myyntikelpoisia tuotteita. Tuotteen tulee olla siinä kunnossa, kuin se sinulle saapui. Mukana täytyy olla kaikki pakkausmateriaalit, ohjeet ja pakkauksen sinetin tulee olla ehjä. Tuote ei saa sisältää ihosolukkoa, pölyä, lemmikin karvoja tai muuta siihen rinnastettavaa likaa. Paketti ei saa olla vaurioitunut tai viallinen. Palautusoikeus ei koske alusvaatteita, intiimituotteita, kondomeita, filmejä, pelejä tai kalentereita.

Tuotteiden palautuslähetyksessä huomioitavaa:

  • Ole aina ensin yhteydessä meihin sähköpostitse
  • Liitä mukaan alkuperäinen kopio kuitista
  • Liitä mukaan selvitys palautuksen syystä
  • Lähetyksen mukana tulee olla nimesi, puhelinnumerosi sekä tilinumerosi
  • Palautus on mahdollista 14 päivän ajan ostohetkestä


Mikäli palautuslähetykseen ei ole kirjattu kaikkia vaadittuja tietoja, perimme selvittelykuluja 25€.

Lisää palautuksesta voi lukea sivun alareunasta toimitusehdot -kohdasta. Olettehan meihin aina ensin sähköpostitse yhteydessä ennen palautusta vantaa@punainenkuu.fi tai hlinna@punainenkuu.fi

 

Viallinen tuote?

Mikäli tuote ei käynnisty lainkaan, lue nämä ohjeistukset ja kokeile, saatko tuotteen toimimaan niiden avulla. Vasta kokeiltuasi näitä keinoja, ota yhteys asiakaspalveluumme. Ohjeisiin pääset tästä linkistä.

Mikäli tuote on viallinen, ole meihin viipymättä yhteydessä sähköpostitse. Annamme teille sähköpostitse ohjeet tuotteen palautukseen, ja saatte pikimmiten toimivan tuotteen tilalle. Tarkasta tuote kuitenkin erityisen huolellisesti ohjeiden mukaan ennen palautusta välttääksesi turhat kulut. Virheellisestä palautuksesta perimme tarkastusmaksua 25€.

 

Luottamuksellisesti 

Asiakkaidemme luottamus on meille erittäin tärkeää, ja siksi otammekin heidän yksityisyytensä huomioon tilanteessa kuin tilanteessa. Tilausta tehdessäsi sinun on mahdollista luoda verkkokauppaamme käyttäjätunnus, jonka avulla pääset tilauksen tehtyäsi seuraamaan sen etenemistä. Tilaaminen on mahdollista myös rekisteröitymättä, jolloin syötät yhteystietosi sivustollemme vain kerran.

Ainoastaan tilausten postituksia hoitavat työntekijämme näkevät tietosi pystyäkseen lähettämään tilauksesi oikeaan osoitteeseen, eikä yhteystietojasi käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen. Halutessasi voit käyttäjätunnusta rekisteröidessäsi antaa meille luvan lähettää ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen uutiskirjeitä, joista saat kattavasti tietoa liikkeidemme ja verkkokaupan tapahtumista sekä huipputarjouksista.

 

Nopeasti

Postitamme kaikki tilaukset pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä. Pakkaamme tilauksesi aina tarpeen vaatiessa kuplamuoviin tai muoviin, jotta saat sen ehdottoman hyväkuntoisena, kuten se kuuluukin saada. Mikäli tuote on jostain syystä loppunut varastostamme, ilmoitamme sinulle asiasta viipymättä. Tällöin voimme tarjota vastaavaa tuotetta tilalle jonka voit hyväksyä tai olla hyväksymättä. Tällöin tarjoamme myös pientä hyvitystä tapahtumasta.

 

Asiakaspalvelumme

Meille voit soittaa arkisin 10-18 sekä lauantaisin 10-15 asiakaspalveluumme numeroon 040 686 2512, jossa asiakaspalvelijamme on valmiina auttamaan sinua. Vastausaikamme ovat nopeat, eikä soittamista mukaville asiakaspalvelijoillemme tarvitse jännittää oli asia mikä tahansa. He auttavat sinua mielellään myös tilauksen tekemisessä ja osaavat kertoa tuotteista, jos sinulla on niistä jotain kysyttävää.

 

Edut 

Meiltä ostaessasi tiedät, että saat laadukkaat tuotteet nopealla toimituksella hyvin pakattuna. Myymälöissä asioidessasi saat myös bonuskortin, jolla saat kuudennesta ostoksesta -50%. Seuraamalla meitä facebookissa saat ajankohtaista tietoa tuotteista, tarjouksista sekä voit osallistua kilpailuihimme. Lisäksi vastaanotamme erotiikka-aiheiset lehdet, DVD:t, Blu-ray:t sekä VHS:t vaihdossa.

 

Yhteenvetona voimme luvata, että olet erittäin hyvissä ja turvallisissa käsissä tilatessasi hyvinvointi- ja erotiikkatuotteita Punaisesta Kuusta!