Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
Näytä nykyinen sisältö RSS-syötteenä

Blogi

Punaisen_kuun_blogi_banneri


1 - 10 / 14 tuloksesta
Julkaistu , julkaisija

Blogin lopetus!

Lue koko viesti: Blogin lopetus!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hei kaikille blogimme lukijoille! 

 

Kuten otsikosta voi jotain päätellä - blogimme lopettaa. Päivitämme nykyään ajantasaisia kuulumisia, tarjouksia, tietoa tuotteista sekä uutuuksista somekanavillamme, kannattaakin siis laittaa seurantaan facebook-sivumme sekä instagramimme! :) Kiitos kaikille lukijoille! Nykyisiin tarpeisiimme vastaa paremmin facebook ja instagram, joten onkin luonnollista että siirrymme sinne. Haluamme olla  siellä, missä meidät parhaiten tavoittaa :)

Jos et käytä somea (ja vaikka käyttäisitkin) kannattaa sinun tilata uutiskirjeemme tästä linkistä. Saat ajanakohtaisia uutisia tuotteistamme sekä rahanarvoisia etuja! 

Ainiin, somesta löydät meidät nimellä Punainen Kuu oy facebookista ja instagramista @punainenkuuoy - nähdään siellä! :) <3

 

Kesäisin terveisin, 

Suvi

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Upeat Asut

Lue koko viesti: Upeat Asut

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heidi täältä Hämeenlinnan myymälästä kirjoittelee! 

 

Päätin kirjoitella teille vaatteista :)

Seksikkäitä ja eroottisia vaatteita löytyy ihan joka lähtöön. Seksikkäät asut voivat tuoda sänkyyn kaivattua piristettä ja niillä on helppo ilahduttaa kumppania, mutta suosittelen jokaista naista omistamaan jotain seksikästä myös ihan omaksi iloksi. Imartelevat pitsihepeneet sopivat jokaiselle ja kaikille vartalotyypeille!

 

vaatekuva1"

Ihastuttavan upeita asusettejä!

 

Varma ja klassinen valinta on yhdistää mieleisensä alusasusetti sukkanauhaliiveihin ja stay-up sukkiin. Tämä yhdistelmä sopii hyvin myös arkivaatteiden alle. Kauniisiin alusvaatteisiin pukeutuminen nostattaa myös itsetuntoa. Stay-upit ja sukkanauhaliivit sopivat loistavasti myös korsettien, babydollien ja arkikäytössä mekkojen & hameiden kanssa käytettäväksi. Kauniit babydoll- mekot sopivat pidettäväksi myös vaikka koti-iltana tai kevyenä yöasuna.

 

vaatekuva2

Meiltä löytyy esimerkiksi sisäkköasuja :)

 

Rohkeammat kokeilevat seksikkäitä rooliasuja, joista suosituimpia ja "perinteisimpiä" taitavat olla hoitajan- ja sisäkön asu. Rooliasujen avulla voi pienellä vaivalla tuoda lisämaustetta makuuhuoneeseen.

 

vaatekuva3

Seksikkäät ja sopivan paljastavat kissapuvut useissa eri malleissa!

 

Vartaloa imartelevat kissapuvut sopivat jokaisen vartalolle ja niitä löytyy lukuisia eri malleja!

Täysin oma lukunsa on erilaiset latex ja PVC vaatteet kuten mekot, alushousut ja korsetit, niistä saisi jo kokonaan oman blogipostauksensa. Niille ominaista on kiiltävä pinta ja erittäin tiukka istuvuus. Näiden materiaalien oikeanlainen hoito siihen soveltuvilla hoito- ja kiillotusaineilla sekä oikein säilytys on tärkeää.

 

kollaasikuva

Miehille löytyy myös pukinetta ja kiiltavastä pitävälle latextuotteita

 

Myös miehille löytyy mm. erilaisia seksikkäitä alushousuja ;)

 

Jos vaatteiden koot tai materiaalit herättävät kysymyksiä, myyjää saa rohkeasti nykäistä hihasta! :)

- Heidi

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Klitoriskiihottimet

Lue koko viesti: Klitoriskiihottimet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heipä hei täältä Hämeenlinnasta!

 

kiihottimet

 

Mikä olisi rennompaa kuin kirjoitella blogia kuuma kahvi vieressä höyryten kirpeän pakkasen paukkuessa ulkona :) Ajattelin kirjoitella pienen infopläjäyksen klitoriskiihottimista ja niiden monikäyttöisyydestä! Uusia erotiikkavälineitä tulee markkinoille kokoajan, ja niiden ulkomuoto muuttuu modernimmaksi. Uudet laitteet hämmästyttävät monia ja herättävät kysymyksiä niiden käyttötarkoituksista.

 

Wandit

Wandit ovat oivallisia tähän tarkoitukseen. Ne ovat käteviä sekä koko kehon hierontaan että klitoriskiihottimena. Pienemmät wandit ovat näppäriä myös yhdynnän aikana käytettäväksi. Useimmissa wandeissa on erilaisia värinäohjelmia, joten voit valita itsellesi sopivan tehon.

 

ariawand

Aria Wand on suosittu eikä syyttä - tämä miniwandi on lähes äänetön ja supertehokas!

 

Paineaalto- orgasmilaitteet

Nämä herättävät usein kummastusta asiakkaissa. Kyseessä on siis paineaaltoja, imua ja värinää tuottava orgasmilaite joka mahdollistaa voimakkaat, jopa useat peräkkäiset orgasmit! Lukuisat naistenlehdet, blogit ja käyttäjät ovat kehuneet näitä laitteita maasta taivaisiin :) No miten sitä sitten käytetään? Laitteen silikoninen "imuosa" asetetan klitoriksen päälle ja valitaan sopiva teho, ja siinä se. Erilaisia malleja on lukuisia, myös yhdynnän aikana käytettäväksi tarkoitettu pariskuntamalli (toki lähes kaikkia malleja voi käyttää yhdynnän aikana).

 

satisfyerpro2

Satisfyer Pro 2 Next Generation on yksi myydyimmistä paineaaltokiihottimista!

 

Luotivibraattorit ja värinäkuulat

Luotivibraattorit ja värinäkuulat ovat näppärän pieniä, ja sopivat siten myös yhdynnän aikana käytettäväksi. Pienet luotivibraattorit toimivat yleensä yhdellä napilla joten käyttö on erittäin helppoa, useimmissa on monia värinäohjelmia joista valita. Värinäkuulia löytyy joka lähtöön. On langallista, langatonta, kauko-ohjattavaa ja yksinkertaista yhdellä napilla toimivaa mallia. Kaikki mallit sopivat käytettäväksi klitoriskiihottimena (:

 

Pienet sauvat

Pienet sauvat käyvät myös klitoriskiihottimiksi, kuten kuvan Callie Mini Wand. Ne sopivat hyvin myös yhdynnän aikana käytettäväksi pienen kokonsa ansiosta. Sauvoja löytyy sekä portaattomalla säädöllä, että erilaisilla värinäohjelmilla. Jos haluaa sauvasta mahdollisimman paljon tehoa irti, kannattaa valita malli jossa moottori on sijoitettu sauvan kärkeen.

 

callieminiwand

Callie Mini Wandissa on ultartehokas moottori -  ja upea ulkomuoto :-)

 

Klitorikselle muotoillut kiihottimet

Edellisten lisäksi löytyy erilaisia "täsmästimulaatiota" antavia vibraattoreita, joissa kärki on muotoiltu juuri klitorikselle sopivaksi. Tällaiset vibraattorit ovat yleensä kooltaan pienempiä, ja niiden päässä voi olla "pupunkorvat" tai kaksi haaraa. Käyttö on helppoa, aseta kärjen muoto klitoriksen päälle ja valitse sopiva teho. Näitä löytyy myöskin sekä portaattomalla säädöllä että värinäohjelmilla varustettuna. Tässä yksi uutuus täsmätuote :)

 

klitorisorgasmi

Silikoninen täsmätuote Dreamtoysilta :-P

 

Useimmat vibraattorit ovat nykyään hiirenhiljaisia, ja moni malli myös ladattavia säästäen hermoja, luontoa ja rahaa. Materiaaliksi kannattaa valita silikoni. Silikoni on turvallinen, hygieeninen ja sopii myös allergikoille, lisäksi se tuntuu ylellisen silkkiseltä iholla. Vibraattoriostoksilla kannattaa ostoskoriin napata myös erotiikkavälineille tarkoitettu puhdistusaine, saippua haurastuttaa korkealuokkaisia materiaaleja. Liukuvoiteista kannattaa erotiikkavälineiden kanssa käytettäväksi valita vesipohjainen liukuvoide.


Ihanaa alkanutta vuotta ja talvea! :)

- Heidi

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Lasiset erotiikkavälineet

Lue koko viesti: Lasiset erotiikkavälineet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hei kaikille, täällä kirjoittelee pitkästä aikaa Suvi Hämeenlinnan myymälästä! 

 

selfie

Mukavaa olla taas Joulun pyhien jälkeen töissä :-D

 

Laisiset välineet herättävät ihastuksen lisäksi myös kummastusta ja jopa pelkoa - ensimmäinen kysymys asiakkaan puolelta saattakin olla "voiko se mennä rikki"?. Vastaus tähän on ei, sillä kaikki lasiset välineet ovat valmistettu käsinpuhaltamalla karkaistusta lasista, joka on erittäin kestävä ja turvallinen materiaali. Sauvan tai muun välineen rikkoutumista kesken kaiken ei tarvtse siis pelätä! Käsinpuhalluksen ansiosta jokainen sauva on omalla tavallaan hieman uniikki (:

Lasiset sauvat ovat taipumattomuutensa ansiosta erittäin nautinnollisia käyttää, sillä niissä eri muotoilut ja pinnan kuvioinnit pääsevät oikeuksiinsa. Ja onhan ne nyt myös aivan henkeäsalpaavan kauniita <3 Näitä sauvoja ostetaan sekä itselle että lahjaksi ja elegantin ulkonäön vuoksi ei haittaa, vaikka väline epähuomiossa jäisikin näkyville! :)

 

icicles_kaedessae

Tätä sauvaa voisi luulla lasitaiteeksi! :-)

 

Ihanaa vuoden vaihdetta kaikille, nähdään myymälöissä!

 

-Suvi

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Mikä kondomi valita?

Lue koko viesti: Mikä kondomi valita?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terve kaikille täältä Hämeenlinnan myymälästä ja ihanaa alkanutta syksyä!

Tänään käsitellään monta mietityttävää aihetta, eli miten valita oikeanlainen kondomi. Monet tietävät että kondomeja on erilaisia, kuten esimerkiksi ohuita, juomutettuja tai makukondomeja. Mutta kondomin tärkein tarkoitus on suojata sukupuolitaudeilta sekä ei-toivoituilta raskauksilta – ja silloin on tärkeää että kondomi on sopivan kokoinen, jotta se pysyy paikoillaan ja suojaa parhaalla mahdollisella tavalla. Sekä tietysti tuntuu miellyttävälle käytössä: liian tiukka tuntuu epämiellyttävälle ja liian väljä taas helposti lipsuu pois päältä.

Monet eivät tule edes ajatelleeksi kondomin kokoja, tai että niitä edes löytyisi eri kokoisia. Monet ketkä kokevat kondomin käytön epämiellyttäväksi, ovat juuri niitä ketkä tarvitsisivat jonkin muun kuin peruskoon. Mutta miten ihmeessä saa selville oman kondomikokonsa? Helposti! Alla olevasta kuvasta näet miten kondomin koko määritellään, ja sinun tarvitsee ainoastaan selvittää peniksesi ympärysmitta erektiossa! :)

 

Kondomien koot

 

Niin sanotut peruskondomit, kuten esimerkiksi Sultan tai Magic, ovat kooltaan 52mm – 53mm. Tästä ns. ”peruskoosta” löytyy sekä pienempiä että isompia kondomeja valikoimastamme. Mutta mikä ihme tuo 52mm on, ei ainakaan peniksen ympärysmitta? Tuota mittaa (kondomin kokomerkintää) kutsutaan kondomin nominaalileveydeksi. Sen saat helposti selvitettyä jakamalla peniksen ympärysmitan kahdella. Se on yksinkertaisesti siis kondomin leveys ”litistettynä”. Eli 52mm kondomi sopisi noin 104mm (10,4cm) ympärysmittaiselle penikselle.

 

Mikäli peniksesi ympärys on tästä suurempi tai pienempi, kannattaa käydä nappaamassa myymälästämme oikean kokoinen kondomi! Saatat kokea seuraavan yhdyntäkertasi huomattavasti miellyttävämpänä.

 

My size

My size kondomeista löytyy koot aina 47mm:sta 69:mm:n asti

 

Lisäksi meiltä löytyy tietenkin suosittuja, ohuita kondomeja usealta eri merkiltä! Näissä kondomeissa paksuutta löytyy 0,03 – 0,06mm. Ohuet kondomit mahdollistavat parhaimman mahdollisen tuntuman! Vastaavasti löydät meiltä myös paksumpia kondomeja esimerkiksi anaaliyhdyntään.

 

Ohuet

Yllä lajitelma valikoimamme ohuita kondomeja

 

Ohuet

Nämä paksut kondomit sopivat esimerkiksi anaaliyhdynnässä käytettäviksi

 

Jos haluat kokeilla jotain uutta, miksi et kokeilisi kondomeja lisätwistillä? Meiltä saat mm. orgasmigeelillä varustettuja kondomeja, ihania makukondomeja, lämmittäviä kondomeja, integroidulla penisrenkaalla varustettuja sekä laukeamista viivästyttäviä kondomeja. Jokaiselle löytyy jotakin :) Ja jos haluat loistetta makuuhuoneeseen, kokeile ihmeessä pimeässä hohtavia kondomeja!

 

Erikois kondomit

Kokeile esimerkiksi lämmittävää tai viivästyttävää kondomia!

 

Ja mikäli kondomit ovat aina lopussa ja etsit edullista vaihtoehtoa – meiltä saa kondomeja edullisissa säästöpakkauksissa. Näistä seteistä riittää myös kaverille :)

 

Säästöpaketit

 

Toivottavasti postauksesta oli apua :) Ihanaa syksyä!

Toivottaa, 

Suvi

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Blogimme on siirtynyt!

Lue koko viesti: Blogimme on siirtynyt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Syksyinen tervehdys teille kaikille! (:

 

Kuten ehkä tiedättekin Punainen Kuu on pitänyt blogia jo useamman vuoden eri osoitteessa, mutta haluamme tehdä siitä entistäkin helpommin löydettävän ja luettavan! Nyt se löytyy suoraan sivustoltamme ja kommentointi on helppoa eikä vaadi minkäänlaista sisäänkirjautumista tai rekisteröitymistä!

Blogissa me Punaisen Kuun myyjät kirjoitamme yleensä myymälöiden kuulumisista, kerromme alennuksista ja uutuuksista, sekä ohjeistamme tuotteidemme käyttöä. Olen siirtänyt entisestä blogistamme muutamia mielenkiintoisia kirjoituksia tänne ja ne löytyvät päivämäärin varustettuna tämän postauksen alta aiheista kiinnostuneille.

Koska kommentointi on nyt niin helppoa ja anonyymia teille jotka ette halua nimeänne esiin, toivomme kuulevamme teistä lisää ihanat asiakkaamme! Kirjoitamme mielellämme teitä askarruttavista aiheista ja vastaamme kysymyksiinne jotta ostosten teko meillä olisi entistäkin vaivattomampaa ja mukavaa.

 

Antoisia lukuhetkiä ja kuulemiin!

Terveisin,

Janika

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Geishakuulat

Lue koko viesti: Geishakuulat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terve taas täältä Hämeenlinnasta! 

Myymälöitä on kesän aikana hiottu kuntoon useaan otteeseen ja töitä on riittänyt uusien tuotteiden valuessa sisään ovista ja ikkunoista (: Uutuustuotteista löytyy hieman kaikenlaista, joten niitä kannattaa ehdottomasti tarkkailla verkkokaupassamme, lisää tuotteita tulee lähes päivittäin!

Meille on saapunut nyt myös aivan suunnattoman suloisia geishakuulasettejä, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekkin käyttäjille. Yhdellä kuulalla on helppo aloittaa ja kokeilla omaa lihaskuntoaan ja kun aika tulee lisätä vastusta, löytyvät raskaammat kuulat samasta setistä.

 

Flower

Tässä setissä tulee sekä yhden- että kahden pallon versio!

 

Monelle geishakuulien käyttötarkoitus tuntuu olevan hieman hakusessa, vaikka niistä on aikaisemmin saattanutkin ohimennen kuulla. Mikäpä siis sen parempi blogiaihe, kuin Geishakuulien Tietoisku!

Geishakuulat, jotka tunnetaan myös nimellä Kegel-kuulat tai Treenikuulat, on kehitetty syvien lantiopohjan lihasten treenaamiseen ja kunnossapitämiseen. Nämä kyseiset lihakset toimivat yhteistyössä syvien selkälihasten ja vatsalihasten kanssa. Hyvässä kunnossa olevat lantiopohjan lihakset ehkäisevät virtsankarkailuongelmia, parantavat ryhtiä, verenkiertoa alavartalon alueella ja tietysti seksuaalista nautintoa!

Moni nainen kuulee geishakuulista ensimmäisen kerran synnytyksen jälkeen, sillä useissa neuvoloissa geishakuulien käyttöä suositellaan. Käyttö hoitaa vaginan lihaksiston takaisin huippukuntoon ja auttaa palautumaan synnytyksestä. Vaikka geishakuulat ovatkin pääasiallisesti erotiikkaliikkeissä myytävä tuote, ei niitten ostamista kannata häpeillä lainkaan! Kyseessä on kuitenkin kaikin puolin terveyttä ja hyvinvointia edistävä hyvän mielen tuote, joka kuuluu jokaisen naisen yöpöydän laatikkoon.

 

Flower

Silkkinen silikoni on paras materiaali myös geishakuulissa

 

Lantionpohjan lihaksia heikentävät monet tekijät, jotka eivät kaikki ole synnytykseen tai odotusaikaan liittyviä. Myös ikä, hormonaaliset muutokset, fyysinen työ, ylipaino ja yleinen huono lihaskunto saattavat surkastuttaa lantiopohjan lihaksia ikävästi. Mutta ei syytä huoleen, treenaaminen on helppoa - ja mikä parasta - mukavaa!

Tähän listasimme muutamia helppoja harjoituksia, joilla pääset kätevästi treenauksessa alkuun.

 

Nopeusharjoitus

Nopeusharjoitukset auttavat mm. yskäisyn tai aivastuksen aiheuttamaan virtsankarkailuun. Harjoituksessa lantionpohjan lihaksia supistetaan mahdollisimman nopeasti 10-20 kertaa. Harjoitusta voi jatkaa myös niin pitkään kunnes lihakset väsyvät.

 

Kestävyysharjoitus

Kestävyysharjoittelussa lihaksia jännitetään noin 15-20 sekunnin ajan, jonka jälkeen pidetään n. 10 sekunnin tauko. Tauon aikana lihasten annetaan rentoutua hetkeksi. Kestävyysharjoittelussa treenikuulat ovat tärkeät, jotta maksimaalinen harjoitus saadaan aikaiseksi. Kestävyysharjoittelu on helppo yhdistää päivittäisiin askareisiin, kuten siivoukseen ja kävelyllä käymiseen. Kestävyys on tärkeää esimerkiksi fyysisessä työskentelyssä.

 

Voimaharjoitus

Maksimaalista voimaa harjoitetaan supistamalla lihaksia voimakkaasti n. 5-15 sekunnin ajan ja pitämällä n. 20 sekunnin tauko. Tämän jälkeen harjoitusta toistetaan noin 10 kertaa. Voimaharjoitukset auttavat mm. raskaassa liikunnassa tai painavien tavaroiden nostelussa.

Harjoittelun ei tarvitse olla jokapäiväistä, mutta säännöllisyys on tärkeää. Lihaksia suositellaan harjoitettavan n. 5 kertaa viikossa. Punaisen Kuun valikoimista löytyy paljon eri kokoisia ja painoisia geishakuulia, joiden avulla treenaamisesta tulee helppoa, tehokasta ja miellyttävää.

 

Flower

Esimerkiksi tälläiset kaksikuulaiset mallit sopivat hyvin kaikentasoisille treenaajille!               

 

Tervetuloa treenikuulaostoksille!

- Nuuskis

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Pistetäänkö Lukkoon?

Lue koko viesti: Pistetäänkö Lukkoon?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heipä hei taas kaikille täältä Hämeenlinnan myymälästä!

 

Tällä kertaa blogin tietoiskun kohteeksi pääsevät mystiset penislukot! Kyseisistä kapistuksista meiltä olikin toivottu blogipostausta, sillä nämä kummastuttavat useita asiakkaita. Mikä ihme on tällainen lukko ja mikä sen funktio on?

 

Flower

Valikoimamme erilaisia penislukkoja

 

Penislukko, joka tunnetaan myös nimellä siveyslukko on siitä erikoinen seksilelu, että se estää itseasiassa seksin harrastamisen. Kyseiset lukot on kehitetty 1400-luvulla maailmalle tulleiden siveysvöiden pohjalta, jotka silloin olivat vain naisille tarkoitettuja. Nämä kyseiset laitteet olivat metallisia, vyötä muistuttavia kappaleita, jotka estivät seksuaalisen kanssakäymisen ja takasivat näin neitsyenä säilymisen.

Modernimmat, nykypäivän versiot ovat paljon helpommin lähestyttäviä, eivätkä lainkaan niin epämukavia.  Nykyään BDSM-harrastajat/Dom-Sub leikkejä harrastavat ihmiset haluavat usein hallita kumppaniaan myös sängyn ulkopuolella. Lukon ollessa miehen yllä, tämä ei voi saavuttaa erektiota, sillä lukon antama tila ei riitä peniksen laajenemiseen täysin. Avaimet luovutetaan usein niiden haltijalle, jolla on nyt täysi päätösvalta lukitun henkilön seksuaalisesta kanssakäymisestä. Penislukko ei kuitenkaan estä WC-käyntejä tai suihkussa käymistä ja sitä voi huoletta käyttää vaatteidenkin alla. Normaalielämä siis onnistuu lukon kanssa ongelmitta, vain seksuaalinen ulottuvuus on lukittu pois.

Tuotteiden käyttö on täysin turvallista, vaikka se saattaa kavahduttaa monta. Lukkoja on olemassa monen kokoisia, jotta ne istuisivat aina käyttäjälleen hyvin. Koot valitaan peniksen lepopituuden mukaan, oma mukavuus mielessä pitäen. Penislukkoja on myös useista eri materiaaleista valmistettuina! Yleisin on polykarbonaatista, eli tuttavallisemmin pleksilasista valmistettu penislukko. Polykarbonaatti on todella kestävää, hygieenistä ja miellyttävää yllä. Moni valitsee polykarbonaatin materiaaliksi myös siksi, että toisinkuin metalli, ei tämä materiaali kylmety ihoa vasten talvella.

 

Flower

Kuvassa ManCage - Musta penislukko

 

Metallisia malleja on myös olemassa, sillä monen silmää ne miellyttävät enemmän kuin polykarbonaatista valmistetut veljensä. Metalliset mallit ovat kuitenkin kaikkein raskaimpia ja vähiten periksi antavia, mikä kannattaa ottaa huomioon tuotetta valitessaan. Materiaalina metalli on kuitenkin yhtä hygieenistä ja turvallista kuin muutkin, joten jos haussa on intensiivinen kokemus, on metallinen penislukko loistovalinta.

 

Flower

Metallisia lukkoja

 

Aloitteleville lukkoilijoille tarjolla on myös silikonista valmistettuja lukkoja. Silikoni on ihoa vasten todella pehmeää ja joustaa hieman, joten vaikka lukko tarjoa täyden kokemuksen lukittuna olemisesta, se on huomattavasti mukavampi, kuin kovat vaihtoehdot. Jos ajatus lukittuna olemisesta arastuttaa, on silikoninen versio kaikkein lempein!

 

Flower

Tässä laadukas Fantasy C-Ringz Penislukko pehmeästä silikonista

 

Tärkeintä penislukkojen käytössä on kuitenkin luottamus ja turvallisuus lukitun ja avaintenhaltijan välillä! Muistakaa aina ennen leikkejä sopia rajat, sopikaa turvasana ja poistakaa lukko, jos sen käyttö tuntuu epämiellyttävältä

 

Toivottavasti tästä tietoiskusta oli apua teille kaikille ihanille asiakkaille!

-Nuuskis

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Nyt liukuu!

Lue koko viesti: Nyt liukuu!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heippa taas Hämeenlinnan päädystä!

 

Taas on tullut aika kunnon infopläjäykselle ja tällä kertaa vuorossa meillä on niinkin maaginen asia kuin liukuvoiteet!

Moni liukuvoiteita haeskeleva usein hämmentyy niiden suunnattomasta määrästä ja lajista, sillä haussa on usein vain "liukkari".  Liukuvoiteita on kuitenkin valmistettu monia monia erilaisia ja aivan eri käyttötarkoituksiin! Koska usein nämä aiheuttavat lievää kummastusta, on varmasti hyvä koota kunnon tietoisku aiheesta, jotta liukuvoiteiden osto olisi mahdollisimman helppoa ja mukavaa!                                     

Flower

Pientä otantaa suuresta liukuvoidevalikoimastamme :)

 

Liukuvoiteiden kulmakivenä toimivat vesipohjaiset liukuvoiteet. Nämä kyseiset liukuvoiteet ovat nimensä mukaisesti vesiohenteisia ja vesiliukoisia, koska niissä on, noh, vettä! Vesipohjaiset liukuvoiteet sopivat loistavasti kondomien ja lelujen kanssa. Moni myös kokee kuukupin asettamisen helpommaksi liukuvoideen avulla. Tuotetta ei tarvitse missään nimessä läträtä, kuin vettä ja usein pieni tippa riittää tarjoamaan tarpeeksi luistoa. Vesipohjaisia liukuvoiteita on paljon erilaisia, lämmittäviä, viilentäviä, kiihottavia, hypoallergeenisia...Kaikille jotakin!

 

Flower

Runsaat pullokoot runsaalle kulutukselle!

 

Tarjolla on myös isoja, jopa litran(!) pullokokoja säästöhintaan, jos tuntuu, että liukuvoidepullot tyhjenevät alinomaa. Liukuvoiteilla voi toki myös valella koko kehon, joka saa ihon kiiltämään seksikkäästi. Aivan kuin öljy, mutta vain huomattavasti helpompi pestä.

 

Flower

Hyvänmakuiset ja näppärän kokoiset ID Juicy Lubes miniliukkarit!

 

Liikkeistämme on myös mahdollista löytää tälläisiä supermakoisia makuliukuvoiteita. Nämä soveltuvat ehdottoman hyvin oraaliseksiin ja ovatkin todella suosittuja! Makuvaihtoehtoja on myös paljon, aina raikkaasta mintusta makeaan Pina Colada drinkkiin. Makuliukuvoiteita on myös saatavilla isoissa ja pienissä pulloissa, joten oma lempimaku odottaa vain löytämistä.

 

Flower

Erilaisia anaaliliukuvoiteita

Moni myös kysyy, onko mahdollista saada jotakin paksumpaa ja pitkäkestoisempaa liukuvoidetta anaaliyhdyntää varten - Ja tottakai on! Myymälöissämme on myös runsaat valikoimat erityisesti anaaliseksiä varten kehitettyjä, normaalia paksumpia liukuvoiteita. Nämä samaiset liukuvoiteet sopivat oikein loistavasti myös anaalilelujen kanssa yhteen ja tekevät niiden käytöstä huomattavasti miellyttävämpää.

Samanlaisia, erityisliukkaita liukuvoiteita ovat myös silikonipohjaiset liukuvoiteet. Näitä ei tarvitse käyttää lainkaan niin paljon, kuin vesipohjaisia liukuvoiteita, sillä nämä eivät haihdu lainkaan yhtä nopeasti. Moni kavahtaa hieman kuullessaan sanan "silikoni" , mutta turhaan, sillä nämäkin liukuvoiteet ovat täysin turvallisia!

Flower

Nämä käyvät sekä hierontaan että liukasteeksi!

 

Tämän kaiken lisäksi saatavilla on vielä erityisia 2 in 1 liukuvoiteita, joissa yhdistyvät hierontaöljyn ja liukuvoiteen parhaat puolet. Voit siis antaa rakkaallesi ihanan hieronnan ja siirtyä suoraan lemmenleikkeihin, eikä pulloa tarvitse vaihtaa välissä! Useissa 2 in 1 tuotteissa on myös ihoa hoitavia ainesosia, joten ne käyvät myös ihon kosteuttajina näin kuumaan kesäaikaan.

 

Tervetuloa Liukuvoideostoksille!

 - Nuuskis

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Penispumput

Lue koko viesti: Penispumput

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moikka!

 

Nuuskis täällä taas kirjoittelee aurinkoisesta Hämeenlinnasta. Toukokuun alussa oli blogissa puhetta turvaseksistä ja erilaisista kondomeista ja näin kuun vaihteen lähestyessä jatketaan infolinjalla! Tälläkertaa vuorossa monelle kummastusta aiheuttavat penispumput. Mitä penispumput siis oikeastaan ovat?

Penispumput ovat sylinterillisiä pumppuja, jotka on kehitetty peniksen kasvattamiseen. Penis asetetaan sylinterin sisään ja pumppauksen avulla syntyvä alipaine saa veren virtaamaan peniksessä, aiheuttaen erektion. Alipaine ylläpitää erektiota kovana ja laajentaa paisuvaiskudoksia. Peniksen kasvu on pitkäaikaisen käytön tulos, eivätkä tulokset näy välittömästi. Moni kuitenkin kokee penispumppujen kasvattaneen penistä sekä pituus- ,että paksuussuunnassa jopa useita senttejä.

 

Flower

Meiltä löytyy monenlaista pumppua!

 

Penispumput myös parantavat muita mieskunnon osa-alueita! Koska pumpun aikaansaama alipaine saa veren kohisemaan entistä kovempaa peniksessä, paisuvaiskudokset laajenevat ja erektiosta tulee kovempi kuin koskaan aikaisemmin. Pumppujen avulla moni on myös saanut helpotusta erektio-ongelmiin juuri tämän alipainekehityksen avulla. Todellisia ihmetuotteita!

Penispumpun käyttö on täysin vaaratonta, mutta se tulisi aloittaa rauhallisesti. Liiallinen ja turhan nopea pumppailu voi aiheuttaa kipua ja verenpurkaumia, jonka takia maltti on tässä lajissa valttia. Yhden pumppaussession pituudeksi ei suositella enempää, kuin maksimissaan 30 minuuttia.

 

Flower

Tämä malli pistoolipumpulla on ollut erityisen suosittu :)

 

Liikkeistämme löytyy useita erilaisia & erikokoisia pumppuja, joista jokainen löytää varmasti itselleen sopivimman. Osassa pumpuista on myös lisänä ihastuttava moottori, jonka avulla pumppailusta tulee kaiken lisäksi vielä todella nautinnollista!

 

Tulkaa toki kyselemään myymälään lisää jos innostuitte, tai jos jokin jäi vaivaamaan! (:

 -Nuuskis

Lue koko viesti
1 - 10 / 14 tuloksesta