Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Blogi

Näytä nykyinen sisältö RSS-syötteenä

Blogi

Blogi

Tervetuloa Punaisen Kuun blogiin! Kirjoitamme yleensä uusista tuotteista, kuulumisistamme sekä kaikesta erotiikkaan liittyvästä ja ajankohtaisesta! Kirjoittajina toimivat tällä hetkellä ihanat myyjämme Suvi & Heidi Hämeenlinnan myymälästä sekä Kiira Tikkurilan myymälästä.


1 - 10 / 11 tuloksesta
Julkaistu , julkaisija

Lasiset erotiikkavälineet

Täällä kirjoittelee pitkästä aikaa Suvi Hämeenlinnan myymälästä ja aiheeksi valitsin lasiset erotiikkavälineet :-)

selfie

Mukavaa olla taas Joulun pyhien jälkeen töissä :-D

 

Laisiset välineet herättävät ihastuksen lisäksi myös kummastusta ja jopa pelkoa - ensimmäinen kysymys asiakkaan puolelta saattakin olla "voiko se mennä rikki"?. Vastaus tähän on ei, sillä kaikki lasiset välineet ovat valmistettu käsinpuhaltamalla karkaistusta lasista, joka on erittäin kestävä ja turvallinen materiaali. Sauvan tai muun välineen rikkoutumista kesken kaiken ei tarvtse siis pelätä! Käsinpuhalluksen ansiosta jokainen sauva on omalla tavallaan hieman uniikki (:

Lasiset sauvat ovat taipumattomuutensa ansiosta erittäin nautinnollisia käyttää, sillä niissä eri muotoilut ja pinnan kuvioinnit pääsevät oikeuksiinsa. Ja onhan ne nyt myös aivan henkeäsalpaavan kauniita <3 Näitä sauvoja ostetaan sekä itselle että lahjaksi ja elegantin ulkonäön vuoksi ei haittaa, vaikka väline epähuomiossa jäisikin näkyville! :)

icicles_kaedessae

Tätä sauvaa voisi luulla lasitaiteeksi! :-)

 

Ihanaa vuoden vaihdetta kaikile, nähdään myymälöissä!

 

-Suvi

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Mikä kondomi valita?

Terve kaikille täältä Hämeenlinnan myymälästä ja ihanaa alkanutta syksyä! Tänään käsitellään monta mietityttävää aihetta, eli miten valita oikeanlainen kondomi. Monet tietävät että kondomeja on erilaisia, kuten esimerkiksi ohuita, juomutettuja tai makukondomeja. Mutta kondomin tärkein tarkoitus on suojata sukupuolitaudeilta sekä ei-toivoituilta raskauksilta – ja silloin on tärkeää että kondomi on sopivan kokoinen, jotta se pysyy paikoillaan ja suojaa parhaalla mahdollisella tavalla. Sekä tietysti tuntuu miellyttävälle käytössä: liian tiukka tuntuu epämiellyttävälle ja liian väljä taas helposti lipsuu pois päältä.

 

Monet eivät tule edes ajatelleeksi kondomin kokoja, tai että niitä edes löytyisi eri kokoisia. Monet ketkä kokevat kondomin käytön epämiellyttäväksi, ovat juuri niitä ketkä tarvitsisivat jonkin muun kuin peruskoon. Mutta miten ihmeessä saa selville oman kondomikokonsa? Helposti! Alla olevasta kuvasta näet miten kondomin koko määritellään, ja sinun tarvitsee ainoastaan selvittää peniksesi ympärysmitta erektiossa! :)

 

Kondomien koot

 

Niin sanotut peruskondomit, kuten esimerkiksi Sultan tai Magic, ovat kooltaan 52mm – 53mm. Tästä ns. ”peruskoosta” löytyy sekä pienempiä että isompia kondomeja valikoimastamme. Mutta mikä ihme tuo 52mm on, ei ainakaan peniksen ympärysmitta? Tuota mittaa (kondomin kokomerkintää) kutsutaan kondomin nominaalileveydeksi. Sen saat helposti selvitettyä jakamalla peniksen ympärysmitan kahdella. Se on yksinkertaisesti siis kondomin leveys ”litistettynä”. Eli 52mm kondomi sopisi noin 104mm (10,4cm) ympärysmittaiselle penikselle.

Mikäli peniksesi ympärys on tästä suurempi tai pienempi, kannattaa käydä nappaamassa myymälästämme oikean kokoinen kondomi! Saatat kokea seuraavan yhdyntäkertasi huomattavasti miellyttävämpänä.

 

My size

My size kondomeista löytyy koot aina 47mm:sta 69:mm:n asti.

 

Lisäksi meiltä löytyy tietenkin suosittuja, ohuita kondomeja usealta eri merkiltä! Näissä kondomeissa paksuutta löytyy 0,03 – 0,06mm. Ohuet kondomit mahdollistavat parhaimman mahdollisen tuntuman! Vastaavasti löydät meiltä myös paksumpia kondomeja esimerkiksi anaaliyhdyntään.

 

Ohuet

Yllä lajitelma valikoimamme ohuita kondomeja.

 

Ohuet

Nämä paksut kondomit sopivat esimerkiksi anaaliyhdynnässä käytettäviksi.

 

Jos haluat kokeilla jotain uutta, miksi et kokeilisi kondomeja lisätwistillä? Meiltä saat mm. orgasmigeelillä varustettuja kondomeja, ihania makukondomeja, lämmittäviä kondomeja, integroidulla penisrenkaalla varustettuja sekä laukeamista viivästyttäviä kondomeja. Jokaiselle löytyy jotakin :) Ja jos haluat loistetta makuuhuoneeseen, kokeile ihmeessä pimeässä hohtavia kondomeja!

 

Erikois kondomit

Kokeile esimerkiksi lämmittävää tai viivästyttävää kondomia!

 

Ja mikäli kondomit ovat aina lopussa ja etsit edullista vaihtoehtoa – meiltä saa kondomeja edullisissa säästöpakkauksissa. Näistä seteistä riittää myös kaverille :)

 

Säästöpaketit

 

Toivottavasti postauksesta oli apua :) Ihanaa syksyä!

Toivottaa,

Suvi

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Blogimme on siirtynyt!

Flower

Syksyinen tervehdys teille kaikille! (:

Kuten ehkä tiedättekin Punainen Kuu on pitänyt blogia jo useamman vuoden eri osoitteessa, mutta haluamme tehdä siitä entistäkin helpommin löydettävän ja luettavan! Nyt se löytyy suoraan sivustoltamme ja kommentointi on helppoa eikä vaadi minkäänlaista sisäänkirjautumista tai rekisteröitymistä!

Blogissa me Punaisen Kuun myyjät kirjoitamme yleensä myymälöitten kuulumisista, kerromme alennuksista ja uutuuksista, sekä ohjeistamme tuotteidemme käyttöä. Olen siirtänyt entisestä blogistamme muutamia mielenkiintoisia kirjoituksia tänne ja ne löytyvät päivämäärin varustettuna tämän postauksen alta aiheista kiinnostuneille.

Koska kommentointi on nyt niin helppoa ja anonyymia teille jotka ette halua nimeänne esiin, toivomme kuulevamme teistä lisää ihanat asiakkaamme! Kirjoitamme mielellämme teitä askarruttavista aiheista ja vastaamme kysymyksiinne jotta ostosten teko meillä olisi entistäkin vaivattomampaa ja mukavaa.

 

Antoisia lukuhetkiä ja kuulemiin!

Terveisin Janika

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Treeniä, Treeniä!

09.08.2018

Terve taas täältä Hämeenlinnasta! Myymälöitä on kesän aikana hiottu kuntoon useaan otteeseen ja töitä on riittänyt uusien tuotteiden valuessa sisään ovista ja ikkunoista (: Uutuustuotteista löytyy hieman kaikenlaista, joten niitä kannattaa ehdottomasti tarkkailla verkkokaupassamme, lisää tuotteita tulee lähes päivittäin!

Meille on saapunut nyt myös aivan suunnattoman suloisia geishakuulasettejä, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekkin käyttäjille. Yhdellä kuulalla on helppo aloittaa ja kokeilla omaa lihaskuntoaan ja kun aika tulee lisätä vastusta, löytyvät raskaammat kuulat samasta setistä.

Flower

Monelle geishakuulien käyttötarkoitus tuntuu olevan hieman hakusessa, vaikka niistä on aikaisemmin saattanutkin ohimennen kuulla. Mikäpä siis sen parempi blogiaihe, kuin Geishakuulien Tietoisku!

Geishakuulat, jotka tunnetaan myös nimellä Kegel-kuulat tai Treenikuulat, on kehitetty syvien lantiopohjan lihasten treenaamiseen ja kunnossapitämiseen. Nämä kyseiset lihakset toimivat yhteistyössä syvien selkälihasten ja vatsalihasten kanssa. Hyvässä kunnossa olevat lantiopohjan lihakset ehkäisevät virtsankarkailuongelmia, parantavat ryhtiä, verenkiertoa alavartalon alueella ja tietysti seksuaalista nautintoa!

Moni nainen kuulee geishakuulista ensimmäisen kerran synnytyksen jälkeen, sillä useissa neuvoloissa geishakuulien käyttöä suositellaan. Käyttö hoitaa vaginan lihaksiston takaisin huippukuntoon ja auttaa palautumaan synnytyksestä. Vaikka geishakuulat ovatkin pääasiallisesti erotiikkaliikkeissä myytävä tuote, ei niitten ostamista kannata häpeillä lainkaan! Kyseessä on kuitenkin kaikin puolin terveyttä ja hyvinvointia edistävä hyvän mielen tuote, joka kuuluu jokaisen naisen yöpöydän laatikkoon.

Flower

Lantionpohjan lihaksia heikentävät monet tekijät, jotka eivät kaikki ole synnytykseen tai odotusaikaan liittyviä. Myös ikä, hormonaaliset muutokset, fyysinen työ, ylipaino ja yleinen huono lihaskunto saattavat surkastuttaa lantiopohjan lihaksia ikävästi. Mutta ei syytä huoleen, treenaaminen on helppoa - ja mikä parasta - mukavaa!

Tähän listasimme muutamia helppoja harjoituksia, joilla pääset kätevästi treenauksessa alkuun.

 

Nopeusharjoitus

Nopeusharjoitukset auttavat mm. yskäisyn tai aivastuksen aiheuttamaan virtsankarkailuun. Harjoituksessa lantionpohjan lihaksia supistetaan mahdollisimman nopeasti 10-20 kertaa. Harjoitusta voi jatkaa myös niin pitkään kunnes lihakset väsyvät.

 

Kestävyysharjoitus

Kestävyysharjoittelussa lihaksia jännitetään noin 15-20 sekunnin ajan, jonka jälkeen pidetään n. 10 sekunnin tauko. Tauon aikana lihasten annetaan rentoutua hetkeksi. Kestävyysharjoittelussa treenikuulat ovat tärkeät, jotta maksimaalinen harjoitus saadaan aikaiseksi. Kestävyysharjoittelu on helppo yhdistää päivittäisiin askareisiin, kuten siivoukseen ja kävelyllä käymiseen. Kestävyys on tärkeää esimerkiksi fyysisessä työskentelyssä.

 

Voimaharjoitus

Maksimaalista voimaa harjoitetaan supistamalla lihaksia voimakkaasti n. 5-15 sekunnin ajan ja pitämällä n. 20 sekunnin tauko. Tämän jälkeen harjoitusta toistetaan noin 10 kertaa. Voimaharjoitukset auttavat mm. raskaassa liikunnassa tai painavien tavaroiden nostelussa.

 

Harjoittelun ei tarvitse olla jokapäiväistä, mutta säännöllisyys on tärkeää. Lihaksia suositellaan harjoitettavan n. 5 kertaa viikossa. Punaisen Kuun valikoimista löytyy paljon eri kokoisia ja painoisia geishakuulia, joiden avulla treenaamisesta tulee helppoa, tehokasta ja miellyttävää.

Flower

Esimerkiksi tälläiset kaksikuulaiset mallit sopivat hyvin kaikentasoisille treenaajille!               

 

Tervetuloa treenikuulaostoksille!

- Nuuskis

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Pistetäänkö Lukkoon?

18.07.2018

Heipä hei taas kaikille täältä Hämeenlinnan myymälästä! Tällä kertaa blogin tietoiskun kohteeksi pääsevät mystiset Penislukot! Kyseisistä kapistuksista meiltä olikin toivottu blogipostausta, sillä nämä kummastuttavat useita asiakkaita. Mikä ihme on tällainen lukko ja mikä sen funktio on?

Flower

Penislukko, joka tunnetaan myös nimellä siveyslukko on siitä erikoinen seksilelu, että se estää itseasiassa seksin harrastamisen. Kyseiset lukot on kehitetty 1400-luvulla maailmalle tulleiden siveysvöiden pohjalta, jotka silloin olivat vain naisille tarkoitettuja. Nämä kyseiset laitteet olivat metallisia, vyötä muistuttavia kappaleita, jotka estivät seksuaalisen kanssakäymisen ja takasivat näin neitsyenä säilymisen.

Modernimmat, nykypäivän versiot ovat paljon helpommin lähestyttäviä, eivätkä lainkaan niin epämukavia.  Nykyään BDSM-harrastajat / Dom-Sub leikkejä harrastavat ihmiset haluavat usein hallita kumppaniaan myös sängyn ulkopuolella. Lukon ollessa miehen yllä, tämä ei voi saavuttaa erektiota, sillä lukon antama tila ei riitä peniksen laajenemiseen täysin. Avaimet luovutetaan usein niiden haltijalle, jolla on nyt täysi päätösvalta lukitun henkilön seksuaalisesta kanssakäymisestä. Penislukko ei kuitenkaan estä WC-käyntejä tai suihkussa käymistä ja sitä voi huoletta käyttää vaatteidenkin alla. Normaalielämä siis onnistuu lukon kanssa ongelmitta, vain seksuaalinen ulottuvuus on lukittu pois.

Tuotteiden käyttö on täysin turvallista, vaikka se saattaa kavahduttaa monta. Lukkoja on olemassa monen kokoisia, jotta ne istuisivat aina käyttäjälleen hyvin. Koot valitaan peniksen lepopituuden mukaan, oma mukavuus mielessä pitäen. Penislukkoja on myös useista eri materiaaleista valmistettuina! Yleisin on polykarbonaatista, eli tuttavallisemmin pleksilasista valmistettu penislukko. Polykarbonaatti on todella kestävää, hygieenistä ja miellyttävää yllä. Moni valitsee polykarbonaatin materiaaliksi myös siksi, että toisinkuin metalli, ei tämä materiaali kylmety ihoa vasten talvella.

Flower

Kuvassa ManCage - Musta penislukko

Metallisia malleja on myös olemassa, sillä monen silmää ne miellyttävät enemmän kuin polykarbonaatista valmistetut veljensä. Metalliset mallit ovat kuitenkin kaikkein raskaimpia ja vähiten periksi antavia, mikä kannattaa ottaa huomioon tuotetta valitessaan. Materiaalina metalli on kuitenkin yhtä hygieenistä ja turvallista kuin muutkin, joten jos haussa on intensiivinen kokemus, on metallinen penislukko loistovalinta.

Flower

Aloitteleville lukkoilijoille tarjolla on myös silikonista valmistettuja lukkoja. Silikoni on ihoa vasten todella pehmeää ja joustaa hieman, joten vaikka lukko tarjoa täyden kokemuksen lukittuna olemisesta, se on huomattavasti mukavampi, kuin kovat vaihtoehdot. Jos ajatus lukittuna olemisesta arastuttaa, on silikoninen versio kaikkein lempein!

Flower

Tässä laadukas Fantasy C-Ringz Penislukko pehmeästä silikonista

Tärkeintä penislukkojen käytössä on kuitenkin luottamus ja turvallisuus lukitun ja avaintenhaltijan välillä! Muistakaa aina ennen leikkejä sopia rajat, sopikaa turvasana ja poistakaa lukko, jos sen käyttö tuntuu epämiellyttävältä

 

Toivottavasti tästä tietoiskusta oli apua teille kaikille ihanille asiakkaille!

-Nuuskis

Lue koko viesti
Lisätietoja:: bdsm, cage, lock, lukko, penislukko
Julkaistu , julkaisija

Nyt Liukuu!

13.06.2018

Heippa taas Hämeenlinnan päädystä! Taas on tullut aika kunnon infopläjäykselle ja tällä kertaa vuorossa meillä on niinkin maaginen asia kuin Liukuvoiteet!

Moni liukuvoiteita haeskeleva usein hämmentyy niiden suunnattomasta määrästä ja lajista, sillä haussa on usein vain "liukkari".  Liukuvoiteita on kuitenkin valmistettu monia monia erilaisia ja aivan eri käyttötarkoituksiin! Koska usein nämä aiheuttavat lievää kummastusta, on varmasti hyvä koota kunnon tietoisku aiheesta, jotta liukuvoiteiden osto olisi mahdollisimman helppoa ja mukavaa!              

                         

Flower

Liukuvoiteiden kulmakivenä toimivat vesipohjaiset liukuvoiteet. Nämä kyseiset liukuvoiteet ovat nimensä mukaisesti vesiohenteisia ja vesiliukoisia, koska niissä on, noh, vettä! Vesipohjaiset liukuvoiteet sopivat loistavasti kondomien ja lelujen kanssa. Moni myös kokee kuukupin asettamisen helpommaksi liukuvoideen avulla. Tuotetta ei tarvitse missään nimessä läträtä, kuin vettä ja usein pieni tippa riittää tarjoamaan tarpeeksi luistoa. Vesipohjaisia liukuvoiteita on paljon erilaisia, lämmittäviä, viilentäviä, kiihottavia, hypoallergeenisia...Kaikille jotakin!

Flower

Runsaat pullokoot runsaalle kulutukselle!

Tarjolla on myös isoja, jopa litran(!) pullokokoja säästöhintaan, jos tuntuu, että liukuvoidepullot tyhjenevät alinomaa. Liukuvoiteilla voi toki myös valella koko kehon, joka saa ihon kiiltämään seksikkäästi. Aivan kuin öljy, mutta vain huomattavasti helpompi pestä.

Flower

Liikkeistämme on myös mahdollista löytää tälläisiä supermakoisia makuliukuvoiteita. Nämä soveltuvat ehdottoman hyvin oraaliseksiin ja ovatkin todella suosittuja! Makuvaihtoehtoja on myös paljon, aina raikkaasta mintusta makeaan Pina Colada drinkkiin. Makuliukuvoiteita on myös saatavilla isoissa ja pienissä pulloissa, joten oma lempimaku odottaa vain löytämistä.

Flower

Moni myös kysyy, onko mahdollista saada jotakin paksumpaa ja pitkäkestoisempaa liukuvoidetta anaaliyhdyntää varten - Ja tottakai on! Myymälöissämme on myös runsaat valikoimat erityisesti anaaliseksiä varten kehitettyjä, normaalia paksumpia liukuvoiteita. Nämä samaiset liukuvoiteet sopivat oikein loistavasti myös anaalilelujen kanssa yhteen ja tekevät niiden käytöstä huomattavasti miellyttävämpää.

Samanlaisia, erityisliukkaita liukuvoiteita ovat myös silikonipohjaiset liukuvoiteet. Näitä ei tarvitse käyttää lainkaan niin paljon, kuin vesipohjaisia liukuvoiteita, sillä nämä eivät haihdu lainkaan yhtä nopeasti. Moni kavahtaa hieman kuullessaan sanan "silikoni" , mutta turhaan, sillä nämäkin liukuvoiteet ovat täysin turvallisia!

Flower

Tämän kaiken lisäksi saatavilla on vielä erityisia 2 in 1 liukuvoiteita, joissa yhdistyvät hierontaöljyn ja liukuvoiteen parhaat puolet. Voit siis antaa rakkaallesi ihanan hieronnan ja siirtyä suoraan lemmenleikkeihin, eikä pulloa tarvitse vaihtaa välissä! Useissa 2 in 1 tuotteissa on myös ihoa hoitavia ainesosia, joten ne käyvät myös ihon kosteuttajina näin kuumaan kesäaikaan.

 

Tervetuloa Liukuvoideostoksille!

 - Nuuskis

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Toukokuun Tietoisku

25.05.2018

Moikka!

Nuuskis täällä taas kirjoittelee aurinkoisesta Hämeenlinnasta. Toukokuun alussa oli blogissa puhetta turvaseksistä ja erilaisista kondomeista ja näin kuun vaihteen lähestyessä jatketaan infolinjalla! Tälläkertaa vuorossa monelle kummastusta aiheuttavat penispumput. Mitä penispumput siis oikeastaan ovat?

Penispumput ovat sylinterillisiä pumppuja, jotka on kehitetty peniksen kasvattamiseen. Penis asetetaan sylinterin sisään ja pumppauksen avulla syntyvä alipaine saa veren virtaamaan peniksessä, aiheuttaen erektion. Alipaine ylläpitää erektiota kovana ja laajentaa paisuvaiskudoksia. Peniksen kasvu on pitkäaikaisen käytön tulos, eivätkä tulokset näy välittömästi. Moni kuitenkin kokee penispumppujen kasvattaneen penistä sekä pituus- ,että paksuussuunnassa jopa useita senttejä.

 

Flower

Penispumput myös parantavat muita mieskunnon osa-alueita! Koska pumpun aikaansaama alipaine saa veren kohisemaan entistä kovempaa peniksessä, paisuvaiskudokset laajenevat ja erektiosta tulee kovempi kuin koskaan aikaisemmin. Pumppujen avulla moni on myös saanut helpotusta erektio-ongelmiin juuri tämän alipainekehityksen avulla. Todellisia ihmetuotteita!

Penispumpun käyttö on täysin vaaratonta, mutta se tulisi aloittaa rauhallisesti. Liiallinen ja turhan nopea pumppailu voi aiheuttaa kipua ja verenpurkaumia, jonka takia maltti on tässä lajissa valttia. Yhden pumppaussession pituudeksi ei suositella enempää, kuin maksimissaan 30 minuuttia.

 

Flower

Liikkeistämme löytyy useita erilaisia & erikokoisia pumppuja, joista jokainen löytää varmasti itselleen sopivimman. Osassa pumpuista on myös lisänä ihastuttava moottori, jonka avulla pumppailusta tulee kaiken lisäksi vielä todella nautinnollista!

 

 Tulkaa toki kyselemään myymälään lisää jos innostuitte, tai jos jokin jäi vaivaamaan! (:

 -Nuuskis

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Safe Sex First!

 

05.05.2018

Moi kaikille pitkästä aikaa minunkin puolestani! Toukokuu on nyt pyörähtänyt vauhdikkaasti käyntiin ja kesää kohti mennään koko ajan. Olettehan ihanat asiakkaat huomanneet, että Vantaan myymälässä on Helatorstaina HelaHulinat! Jos uusi vibraattori on hakusessa, kannattaa pistäytyä paikan päälle, sillä tarjolla on erä vibraattoreita ja helmisauvoja -50% !  Kannattaa ehdottomasti käväistä

Kesän kolkuttaessa aivan oven takana kannattaa palautella mieliin ehkäisyn ABC. Erityisesti kesäöisen huuman iskiessä tulee muistaa, kuinka tärkeitä kesäkumit oikeasti ovatkaan! Kondomit ehkäisevät tehokkaasti sukupuolitauteja ja ei-toivottuja raskauksia ja mikä parasta,ne eivät ole kalliitakaan!

Usein kuulee ihmisten sanovan, kuinka kondomi "tappaa tunnelman" tai "tuntuu epämiellyttävältä" . Kannattaa pitää mielessä, että vika voi olla vain kondomin koossa. Jos kondomi on liian pieni, se saattaa puristaa liian tiukasti ja turruttaa näin verenkiertoa peniksessä. Liian iso kondomi taas saattaa lipsahtaa pois paikaltaan ja näin ollen ei suojaa niin tehokkaasti. Vaan ei hätää! Meillä valikoimista löytyy kondomeja kaikissa koo'issa, joten kannattaa pistäytyä paikan päälle täydentämään takataskuja ja repun sivutaskuja

 

Flower

My Size Kondomit - Kaikenkokoisille!

Kondomit eivät ole vain ja ainoastaan miesten yksinoikeus. Valikoimissamme on myös naisille tarkoitettuja kondomeja, jotka suojaavat aivan yhtä tehokkaasti ei-toivotuilta raskauksilta ja taudeilta! Kondomi asetetaan vaginan sisään ja sitä käytetään koko yhdynnän ajan, aivan kuin normaaliakin kondomia. Naisten kondomit sopivat myös lateksiallergikoille, sillä niiden valmistuksessa ei ole käytetty lainkaan lateksia, kuten useissa normaaleissa kondomeissa on. Ja aivan kuin tutumpi, miesten kondomi, on myös naisten kondomi kertakäyttöinen.

 

Flower

 

Flower

Valikoimistamme löytyy myös naisille tarkoitettuja suuseksisuojia, niin kutsuttuja "Nuolentaliinoja". Pehmeä ja ohut, ihanasti maustettu suoja levitetään vaginan päälle ennen suuseksiä. Tämä suojaa myös tehokkaasti sukupuolitaudeilta ja mikä parasta - maistuu huumaavan hyvältä!

 

Ihanaa kesän odotusta kaikille!

- Nuuskis

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Laadukkaita & Turvallisia välineitä

24.01.2018

Lumituiskuinen tervehdys täältä Hämeenlinnasta! :D

Flower

Ihana valkoinen talvi jatkuu ainakin toistaiseksi, vaikka taidettiin sitä vesisadettakin luvata loppuviikolle. Viime viikolla saapui tänne Hämeenlinnaan uusi kuorma, jossa saapui uutuuksia sekä täydennystä hyllyihin. Käsittelen uutuuksia postauksen lopussa, varsinaisena aiheena tänään on erotiikkavälineiden, etenkin dildojen materiaalit. Kyseinen aihe askarruttaa monia asiakkaitamme, sillä eri materiaalit ja niiden ominaisuudet eivät välttämättä ole entuudestaan tuttuja. Apua saa tämän postauksen lisäksi aina ihanilta ja ammattitaitoisilta myyjiltämme, joilta voitte aina kysyä apua ja neuvoja!

 

                                                                      Silikoni

Flower

Otetta silikonidildojen rivistöstä :)                                                                                                                                                                                    

 Silikoni on monellle tuttu materiaali esimerkiksi keittiön puolelta, sillä nykyään valmistetaan paljon leivontavuokia sekä keittiövälineitä silikonista. Silikonia käytetään myös sisäisesti silikoni-implanttien muodossa. Silikoni onkin yksi maailman turvallisimmista materiaaleista, ollen erittäin hypoallergeeninen, turvallinen, myrkytön, hajuja keräämätön sekä kestävä materiaali. Silikoni pitää vettä eikä johda sähköä.

Silikoni joustaa materiaalina äärimmäisen hyvin, siitä saa muotoiltua monenlaista pintaa (tasaista, juomutettua ja nystyröityä). Silikoni on vahvaa ja kestävää materiaalia, joka säilyttää muotonsa erinomaisesti. Silikonidildot ovat napakoita ja kimmoisia. Ja kuten mainitsin, sopii se allergikoille (mm. kumiallergikoille) ja herkkäihoisille kaikista materiaaleista parhaiten!

Vaikka silikoni hieman kalliinpaa onkin, suosittelen panostamaan laatuun! Silikoni todellakin kestää, säilyy sellaisena kuin pitääkin eikä kerää mitään epämiellyttäviä tuoksuja itseensä.

 

                                                                             PVC

Flower    Flower

PVC on myös erittäin laadukas, joustava ja kimmoisa materiaali. Tuntumaltaan se on jäykempi ja napakampi verrattuna muihin materiaaleihin. Muotonsa PVC-tuotteet säilyttävät myöskin loistavasti. PVC-dildoja löytyy paljon mm. läpikuultavina, jotka ihastuttavat ulkonäöllään. Realistisen näköisiä PVC-dildoja löytyy myös, ja niistäkin pari mainitsemisen arvoista.

Kuvissa meidän läpikuultavia PVC-dildoja sekä yksi superlaadukas ja aidontuntuinen PVC-dildo.

                                                                      

                                                               TPR/TPE

Flower    Flower

Termoplastiset elastomeerit (TPE) ja termoplastinen kumi (TPR) ovat korvanneet perinteisen kumin lähes kokonaan erotiikkavälineissä. Materiaalina ne ovat pehmeämpiä, joustavat hyvin ja niistä saa pehmemtimillä muokattua erilaisia keinoihomateriaaleja (esimekriksi Fanta Flesh ja Cyberskin). Kuten muutkin erotiikkavälinesdemme materiaalit, ovat TPR/TPE myrkyttömiä ja erittäin turvallisia. TPR/TPE -materiaaleja voi hoitaa maissi- tai perunajauhoilla, ripottele vain puhdistuksen jälkeen pintaan ja se on siinä! :D Fanta Flesh -keinoihoa on mm. tekovaginoissa ja joustavaa sekä pehmeää TPR materiaalia dildoissa.

 

                                                                  ABS -kovamuovi

Flower

Nimensä mukaisesti ABS -kovamuovi on kovaa muovia, jota käytetään monesti esimerksiksi värinälution pintamateriaalina. Se on kestävää, helposti puhdistettavaa, hygieenistä ja turvallista materiaalia. Fun Factoryn Vesitiivis Superkuula (joka on muuten erittäin supertehokas) on erittäin hyvä esimerkki ABS-kovamuovisesta tuotteesta. Kuvan tehokastakin tehokkaampi Vesitiivis Superkuula on myös valmistettu kovamuovista.

 

Kaikkien erotiikkavälineiden puhdistukseen suosittelen erotiikkavälineiden puhdistusainetta. Ne ovat halpa ja helppo tapa pitää huolta välineiden hygieenisyydestä sekä varmistaa materiaalien kestävyys hyvänä! Saippuat, tiskiaine, desinfioitiaineet tms. aineet vahingoittavat näitä materiaaleja haurastuttamalla niitä. Meiltä löydät erotiikkavälineiden puhdistusaineita sekä suihke-, vaahto- että geelimuodossa ja ne sopivat materiaaleihimme, eivätkä ne myöskään ärsytä herkkää intiimialuetta.

 

                                                                   Uutuuksia

Flower

Meille saapui tässä kuussa Satisfyerilta ihania uutuuksia! Monelle Satisfyer on tuttu paineaaltoklitoriskiihottimistaan, jotka ovatkin olleet yksi meidän hittituotteistamme. Nyt Satisfyer on kehittänyt ylellisen G-pistesauvan, pariskuntavibraattorin sekä klitoriskiihottimen värinällä. Näissä uutuuksissä yhdistyy upeat värinät yhdistettynä tähän nautinnolliseen paineaaltotekniikkaan. Näissä kaunokaisissa on paineaaltoklitoriskiihottimet, joissa on omat säädettävät ohjelmansa sekä värinämoottori, jonka tehoja säädät myös erikseen :)

Jokaiselle löytyy varmasti upea, tajunnanräjäyttävä yhdistelmä. Materiaali on tietenkin laadukasta silikonia. Pariskuntavibraattoreista voit lukea lisää tästä, jossa kerrotaan hieman enemmän kyseisistä välineistä. Satisfyerin pariskuntavibraattori toimii samalla periaatteella, tietenkin paineaaltotekniikan tuomalla lisämausteella.

 

Olemme nyt saaneet aivan ihanaa palautetta teiltä asiakkailta ja otamme mielellämme vastaan sekä risuja että ruusuja myös jatkossa! Palautetta voit antaa suoraan myyjillemme, kommentteihin tai sähköpostitse osoitteeseen: hlinna@punainenkuu.fi. Sinne voi myös vinkata tuotetoiveita!

 

Mukavaa tammikuun loppua toivottaa,

 Suvi

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Penisrengas?

18.12.2017

Moikka! Täällä kirjoittelee Janika Tikkurilan myymälästä. Jotkut ovat minut varmaan kaupalla jo nähneet vaikken blogissa ole vielä esittäytynytkään.. Korjataan nyt tämäkin asia, eli hei vaan kaikille täällä netinkin puolella! (:

Ja sitten hyppäänkin suoraan tämän postauksen aiheeseen eli penisrenkaisiin. Monet tuntuvat olevan niistä kiinnostuneet ja saankin myymälässä ollessani niistä usein kysymyksiä. Blogissakin niitä on aiemmin käsitelty mutta siitä on jo useampi vuosi joten ajattelin nostaa aiheen uudestaan pöydälle ja toivottavasti auttaa teitä valitsemaan omaan käyttöön parhaan renkaan! Flower

Lähdetään ihan perusasioista. Penisrengas on rengas joka asetetaan peniksen tyveen ja se puristaa kasaan verisuonia jotta veri ei pääse pakenemaan pois, tämä mahdollistaa miehille normaalia suuremman ja kestävämmän erektion. Paine myös herkistää peniksen ja takaa paremman orgasmin, joten halusit sitten kestää sängyssä pidempään tai saada pientä lisänautintoa itsellesi ja kumppanillesi penisrengasta kannattaa ainakin kerran kokeilla.

Miten rengasta käytetään? Liukuvoidetta käyttäen venytä ja aseta rengas peniksen tyveen. Renkaat jotka laitetaan sekä peniksen että kivesten ympärille tulisi asettaa paikoilleen ennen erektiota, mutta venyvät renkaat jotka tulevat vain peniksen ympärille voidaan laittaa myös sen aikana. Rengasta ei tule käyttää yli puolta tuntia, sitä ei saa käyttää korjaamaan vaikeaa erektiohäiriötä, ei saa käyttää mikäli sinulla on jokin hermo- tai verenkierto häiriö ja täytyy ottaa pois heti mikäli koet kipua tai puutumista. Jos käytät rengasta yhdessä kondomin kanssa varmista ettei rengas hierrä kumia jottei se vahingossa mene rikki.

Kuten muidenkin seksilelujen kanssa suosittelen nappaamaan mukaan hyvän puhdistusaineen ja vesipohjaisen liukuvoiteen jotta saat ostoksestasi eniten irti ja se kestää mahdollisimman pitkään! Vaikka esimerkiksi nämä Boo merkkiset jotka löydät sekä myymälästä että verkkokaupasta. Flower

 

Eikä siinä vielä kaikki! Renkaitahan ei löydy vain yhden tyyppisiä. On helmellisiä, on metallisia, on väriseviä, on säädeltäviä.. Jokainen löytää varmasti parhaiten itselle sen sopivan renkaan vain rohkeasti kokeilemalla eri vaihtoehtoja, mutta tässä muutama eri tyyppinen jotta pääset alkuun.

  • Pelkkä rengas venyvästä materiaalista: Paras vaihtoehto kun lähdet ensikertaa kokeilemaan, sopii kaiken kokoisille ja se on helppo asettaa paikoilleen ja ottaa pois.
  • Rengas tekstuurilla: Kuviointi antaa lisästimulaatiota sekä sinulle että kumppanillesi.
  • Penishiha: Toimii samalla tavalla kuin rengaskin, ylettyy vain pidemmälle alueelle.
  • Säädettävät renkaat: Helppo saada itselle juuri sopivan kokoiseksi ja kaikista näppärin saada sekä päälle että pois.
  • Rengas joka tulee sekä peniksen että kivesten ympärille: Antaa lisästimulaatiota myös kiveksille, ei ensikertalaisille helpoin valinta.
  • Värisevät renkaat: Toinen hyvä vaihtoehto jos haluat lisästimulaatiota kumppanillesi ja itsellesi.
  • Rengas anustapilla: Yhdistää penisrenkaan hyödyt ja anaalilelun nautinnon.

 

Ja jos olet jo kokeneempi penisrenkaitten käyttäjä voit olla kiinnostunut myös metallisista penisrenkaista, renkaista penisplugilla, tai vaikkapa useammasta renkaasta samanaikaisesti! Toivottavasti tämä hiukan avasi tätä rengas asiaa! Meiltähän saa myös penisjatkoja mutta eiköhän tässä ollut jo ihan tarpeeksi asiaa yhteen blogikirjoitukseen.. :D

Tervetuloa rengas ostoksille myymälään tai nettiin!

- Janika

Lue koko viesti
1 - 10 / 11 tuloksesta