Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Erotiikkavälineiden valmistusmateriaalit

Erotiikkavälineiden valmistusmateriaalit

ABS-muovi

ABS on erittäin kestävä muovilaatu. Laadultaan se on jäykkää, mutta erittäin kevyttä ja siinä on hyvä pinnanlaatu sekä kiilto. ABS on myös erittäin turvallista, sillä siitä valmistetaan lasten leluja kuten legoja. ABS-muovi antaa lähes rajattomat mahdollisuudet muotoilulle, siksi siitä voidaankin valmistaa kokonaisia vibraattoreja. Materiaalia käytetään myös esimerkiksi vibraattoreiden paristokoteloiden valmistukseen. ABS on hajuton, hygieeninen ja helppohoitoinen.

 

Silikoni

Silikoni on yksi maailman turvallisimmista valmistusmateriaaleista. Se on valmistettu luonnon omista raaka-aineista. Silikoni on myrkytön ja kaikin puolin vaaraton aine, jota käytetään mm. rakennusteollisuudessa, lelujen valmistuksessa, ihonhoidossa ja plastiikkakirurgisissa toimenpiteissä. Silikoni on erinomainen materiaali mitä vaativimpiin olosuhteisiin, mikä tekeekin siitä yhden parhaista valmistusmateriaaleista erotiikkavälineille.

Silikonista valmistetuille välineille tyypillistä on erinomainen joustavuus, vahvuus ja tasaisuus. Materiaalista valmistetut vibraattorit ja muut välineet säilyttävät hyvin värinsä ja muotonsa. Silikoni sopii loistavasti myös kumiallergikoille. Silikoni on helppohoitoinen ja hygieeninen materiaali, joka on helppo pitää puhtaana ja hyväkuntoisena. Silikonin kanssa yhteensopivat vesipohjaiset liukuvoiteet, silikonipohjaisia voiteita on syytä välttää.

 

TPE/ TPR

Termoplastiset elastomeerit (TPE) ja termoplastinen kumi (TPR) ovat silikonin kaltaisia materiaaleja. Materiaalina ne ovat pehmeitä, miellyttäviä ja turvallisia. TPE ja TPR ovat erittäin aidontuntuisia ja säilyttävät muotonsa todella hyvin. Ne ovatkin korvanneet perinteisen kumin lähes kokonaan. Niissä yhdistyy kestävyys ja pehmeys, joten ne ovat suosittuja valmistusmateriaaleja erilaisille erotiikkavälineille. TPE ja TPR eivät sisällä lainkaan myrkkyjä tai pehmentimiä ja ne ovat erittäin ympäristöystävällisiä.

 

PU (polyuretaani)

Yksi tunnetuimmista polyuretaanista valmistettu tuote on vaahtomuovi. Polyuretaania käytetään usein päällystämään ABS-muovista valmistetut erotiikkavälineet.  Polyuretaani antaa silkkisen pehmeän tunteen kovamuovista valmistetuille leluille. Se ei sisällä lainkaan pehmentimiä ja on hajuton, sekä erittäin miellyttävän tuntuinen.
 

Keinoihomateriaalit (LoveClone, Cyberskin tms.)

Erilaiset keinoihomateriaalit jäljittelevät aitoa, oikeaa ihoa. Materiaali on pehmeää, joustavaa ja erittäin miellyttävää. Nämä materiaalit antavat aidon upean tunteen! Keinoihosta valmistettuja välineitä ei suositella säilytettäväksi kosketuksissa muiden materiaalejen kanssa. Vältä myös säilyttämistä kosteassa tai aurinkoisessa paikassa. Materiaalin puhdistuksessa on syytä käyttää varovaisuutta, sillä keinoiho on materiaalina erittäin huokoista. Erilaiset erotiikkavälineille tarkoitetut puhdistusaineet tappavat tehokkaasti bakteerit ja sopivat puhdistukseen. Myös esimerkiksi talkki ja maissijauhot sopivat loistavasti keinoihon hoitoon.
 

PVC

PVC, eli polyvinyyli on muovia, johon on lisätty pehmintimiä erilaisia määriä. PVC-materiaalista valmistettujen dildojen kovuus voi siis vaihdella yllättävänkin paljon. Tätä materiaalia ei suositella, jos kärsit kumiallergiasta. Materiaalin sekaan on voitu sekoittaa muitakin materiaaleja, esim. kumiseoksia. Tuotteessa on yleensä ominaishaju, joka saattaa hieman hälvetä pesemällä. Kondomin käyttö näiden seksivälineiden kanssa voi olla ratkaisu hajuhaittoihin. Lähes kaikki myymämme PVC-lelut ovat ftalaattomia, tai sisältävät vain hyvin pienen määrän niitä.

 

Kumi & lateksi

Kumi voidaan valmistaa sekä luonnon omista puukasveista, että synteettisesti. Valmistustavalla ei ole väliä, sillä molemmilla tavoilla valmistettu kumi sisältää samat ominaisuudet. Markkinoilla on sekä synteettisesti valmistettuja että luonnonkumista valmistettuja erotiikkavälineitä. Kumi on turvallinen, hienorakenteinen ja myrkytön valmistusmateriaali. Kumista valmistetaan mm. leikkauskäsineet ja kertakäyttökäsineet. Useimmat kondomit on valmistettu lateksista. Valmistusmateriaalina kumi on joustava mutta kestävä, joten se on suosittu valmistusmateriaali erilaisille välineille.