Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Pink Lady Original Value Pack

99,95


Tästä paketista ei puutu mikään! Pink Lady Original Value Pack sisältää nautinnollisen Pink lady Orginal Fleshlightin, jonka sileä sisus vie sinut nautintosi huipulle. Vagina sopii käytettäväksi myös isommalle penikselle sillä se on hieman väljempi kuin muut perinteiset Fleshlightit. Kotelo luo täydellisen imun, jota voit säätää korkkia kiertämällä.
Pakkaus sisältää Fleshlube vesipohjaisen liukuvoiteen, jonka ohuen koostumuksen ansiosta se ei tahmaannu käytössä. Fleshwash puhdistusaine pitää huolen, että insertti pysyy puhtaana hellävaraisesti. Fleshlight puuteri viimeistelee puhdistuksen jälkeisen kunnossapidon. Kun tuote on kuivunut levitä siihen puuteria ja se on kuin uusi! Puuteri huoltaa keinoihoa, jolloin se pysyy kuin uutena pitkään. Saat pakkauksen mukana myös Fleslight suihkutelineen, jolloin voit asettaa Fleslightisi seinään kiinni ja mahdollistaa handsfree toiminnon. Tilaa pakkaus nyt ja säästä rahaa!
 
Tuotetiedot:
1 Fleshlight® Pink Lady Original 
1 Fleshlube® Water 100 ml 
1 Fleshwash Cleaner 100 ml 
1 Fleshlight Renewing Powder 113,4 g
1 Fleshlight suihkuteline 
1 Flight adaperti (suihkutelinettä varten)

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Fleshlight Kissa Sins Insatiable Fleshlight Kissa Sins Insatiable
84,90 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Erotiikkavälineet, Muut Fleshlightit, Tekovaginat, Masturbaattorit & Hieromalaitteet, Fleshlight, Tekovaginat & Masturbaattorit, Medium Koko