Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Intiimihygieniasta huolehtiminen

Intiimihygienia 

Intiimihygienialla tarkoitetaan oman sukupuolielimen puhtaudesta huolehtimista. Oikein toteutettuna hyvä intiimihygienia ylläpitää limakalvojesi kuntoa ja voi ehkäistä erilaisten sairauksien ja tulehdusten syntyä. Valikoimastamme löydät tuotteita intiimihygieniasta huolehtimiseen. 

  

Intiimialueiden pesu 

Vagina tulisi pestä kerran päivässä, joko pelkällä vedellä tai intiimialueelle tarkoitetulla saippualla. Vagina tulisi pestä ainoastaan ulkopuolelta vulvan alueelta eli ulkoisten sukupuolielinten alueelta, eikä koskaan sisältä emättimestä! Naisen alapäätä ei tulisi koskaan pestä tavallisella saippualla, sillä ne ovat useimmiten pH-arvoiltaan epäsopivia. Kannattaa valita pesuneste, joka on tarkoitettu nimenomaan intiimialueen päivittäiseen pesuun.  

Peniksen pesemiseen riittää lämmin tai haalea vesi kerran vuorokaudessa. Jos kärsit kuivasta ihosta voit käyttää hajusteetonta perusvoidetta terskan alueelle hoitamaan kuivaa ja ärtynyttä ihoa.  

  

Kuukautiset 

Varsin moni nainen tuntee olonsa kiusalliseksi kuukautisten aikana ja monet myös haluavat pidättäytyä seksistä sen aikana, sillä heitä saattaa mietityttää mahdollinen sotku. Tähän tilanteeseen suosittelemme laadukkaita Soft Tamponeja, jotka ovat erittäin huomaamattomia käyttää sekä erittäin hygieenisiä. Tamponeissa ei ole häiritseviä naruja ja ne ovat sienimäisen koostumuksensa ansiosta todella helppokäyttöisiä. Voit käyttää niitä saunassa, uidessa ja jopa yhdynnän aikana! Älä anna kuukautisten pilata suunnitelmiasi, vaan aloita Soft Tamponien käyttö. 

Meiltä löydät myös laajan valikoiman erilaisia sekä eri kokoisia kuukautiskuppeja. Ne ovat hygieeninen, ekologinen sekä edullinen vaihtoehto kertakäyttöisille kuukautissuojille! 

  

Karvojen poisto 

Naisen intiimialueen karvoituksen sheivaamisesta on tullut lähivuosina entistä yleisempää. Osa siistii karvoitustaan ja osa taas ajelee kaikki pois. Karvoituksen siistimistä tehdään myös hygieniasyistä. Meiltä löydät kaiken tarvittavan karvojen ajeluun kuten intiimishaverit, karvojenpoistovoiteet sekä karvojen ajeluvoiteet. 

  

Erotiikkavälineiden puhdistus 

Myös erotiikkavälineet on hyvä pitää kunnossa pitkän käyttöiän ja hygieenisyyden varmistamiseksi. Usein luullaan, että pelkkä vesipesu riittää pitämään välineet kunnossa, mutta todellisuudessa vain vedellä pestäessä haitalliset bakteerit voivat alkaa muhimaan niissä. Haitalliset bakteerit ovatkin suurin syy intiimivaivoihin, kuten hiivatulehdukseen ja bakteerivaginoosiin. Suosittelemme kaikille asiakkaillemme erotiikkavälineiden puhdistusainetta, joka tuhoaa erotiikkavälineestä haitalliset bakteerit ja estää niiden kasvua.