Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Intiimihygieniasta huolehtiminen

Intiimihygienia

Intiimihygienialla tarkoitetaan oman sukupuolielimen puhtaudesta huolehtimista. Meiltä Punaisesta Kuusta löydät kaiken tarvittavan intiimihygieniasta huolehtimiseen.

 

Intiimialueiden pesu

Naisen alapäätä ei tulisi koskaan pestä tavallisella saippualla, sillä ne ovat useimmiten pH-arvoiltaan epäsopivia. Meillä on myynnissä kuitenkin RFSU Intim Daily Wash -pesuneste, joka on tarkoitettu nimenomaan intimialueen päivittäiseen pesuun. Sen pH 3,5 sekä maitohapot säilyttävät kehon oman pH-tasapainon.

 

Kuukautiset

Varsin moni nainen tuntee olonsa kiusalliseksi kuukautisten aikana. Tähän tilanteeseen suosittelemme laadukkaita Soft Tamponeja, jotka ovat erittäin huomaamattomia käyttää sekä erittäin hygieenisiä. Tamponeissa ei ole häiritseviä naruja ja ne ovat sienimäisen koostumuksensa ansiosta todella helppokäyttöisiä. Voit käyttää niitä saunassa, uidessa ja jopa yhdynnän aikana! Älä anna kuukautisten pilata suunnitelmiasi, vaan aloita Soft Tamponien käyttö.

Meiltä löydät myös laajan valikoiman erilaisia sekä eri kokoisia kuukautiskuppeja. Ne ovat hygieeninen, ekologinen sekä edullinen vaihtoehto kertakäytöisille kuukautissuojille!

 

Karvojen poisto

Naisen intiimialueen karvoituksen sheivaamisesta on tullut lähivuosina entistä yleisempää. Osa siistii karvoitustaan ja osa taas ajelee kaikki pois. Karvoituksen siistimistä tehdään myös hygieniasyistä. Meiltä löydät kaiken tarvittavan karvojen ajeluun kuten intiimishaverit, karvojenpoistovoiteet sekä karvojen ajeluvoiteet.

 

Erotiikkavälineiden puhdistus

Myös erotiikkavälineet on hyvä pitää kunnossa pitkän käyttöiän ja hygieenisyyden varmistamiseksi. Usein luullaan, että pelkkä vesipesu riittää pitämään välineet kunnossa, mutta todellisuudessa vain vedellä pestäessä haitalliset bakteerit voivat alkaa muhimaan niissä. Haitalliset bakteerit ovatkin suurin syy intiimivaivoihin, kuten hiivaan tai bakteerivagioosiin. Suosittelemme kaikille asiakkaillemme erotiikkavälineiden puhdistusainetta, joka tuhoaa erotiikkavälineestä haitalliset bakteerit ja estää niiden kasvua.

 

Kaikki nämä sekä muut intiimihygieniatuotteemme löydät täältä!