Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Penisrenkaat ja -jatkot

Penisrenkaat ovat mukava pieni lisä piristämään seksielämää! Tämän lelun tulee löytyä jokaisen pariskunnan yöpöydän laatikosta, sillä se todellakin taipuu moneksi! Penisrenkaalla pidennät laukeamistasi ja samalla sillä on mahdollisuus tuottaa naisen klitorikselle suurta nautintoa vibralla tai ilman. Pienellä rahalla kivaa siis teille molemmille. Kattava valikoima erilaisia malleja, itsekiristettäviä, vibralla tai ilman ja perinteisiä useamman settejä.

Meiltä myös upeat penishihat ja jatkot joilla mies saa lisää pituutta sekä paksuutta. Lisäksi voit käyttää erilaisia penistä paksuntavia jatkoja tuottamaan vielä lisänautintoa ja yllätyksellisyyttä yhteisiin hetkiin.


Perinteiset renkaat

Perinteiset renkaat

Penisrenkaat takaavat entistä muhkeamman ja mahtavamman erektion. Penisrengas pysyy hyvin paikoillaan, lisää erektion voimakkuutta ja viivästyttää laukeamista!

Värisevät renkaat

Värisevät renkaat

Penisrengas tuo miehelle roimasti lisää muhkeutta ja kestävyyttä, nainen puolestaan pääsee nauttimaan ihanista värinäohjelmista yhdynnän aikana!

Anustappi & rengas

Anustappi & rengas

Anustappi ja rengas mahdollistaa mahtierektion ja antaa uskomattoman voimakkaita orgasmeja miehelle! 

Hihat & jatkot

Hihat & jatkot

Penishiha tuo rutkasti lisänautintoa seksiin naiselle. Sen upeat, pehmoiset nystyrät hyväilevät vaginan sisäseinämiä jokaisella työnnöllä!

Metalliset

Metalliset

Metallin napakalla puristuksella saavutat voimakkaamman erektion ja lähes vavahduttavat orgasmit! 

Erektiotuet

Erektiotuet

Käytännölliset erektiotuet, jotka eivät vaadi erektiota


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:
1 - 36 / 247 tuloksesta
1 - 36 / 247 tuloksesta